Novice

filtri

 

dennerle-hrana-za-ribe

 

100% čista naravna hrana                brez ribje moke                brez konzervansov 

HRANITE RIBE S ČISTO VESTJO
Ribja moka in ribji odpadki nimajo prostora v naših izdelkih. Popolnoma se izogibamo uporabi poceni dodatkov, ki jih dodajajo mnogi drugi proizvajalci.

EN POGLED NA DROBNI TISK POVE VSE
Mnogi akvaristi natančno  ne vedo,  s čim hranijo svoje ljubljence. V mnogih vrstah hrane za okrasne ribe so poceni dodatki, kot so žita in ribja moka. Dodatno so tako potrebne sestavine, ki delujejo kot vabe,  ki privlačijo ribe, da te hrano sploh jedo. Obenem je malo poudarka danega na diete, prilagojene posameznim vrstam, kar seveda ni presenetljivo, saj večina receptov za hrane izvira iz ribjih farm, kjer je potrebno doseči čim večjo rast v najkrajšem možnem času, kar je izjemno slab koncept za hranjenje okrasnih rib. Če hočete izvedeti s čim natančno hranite svoje živali, vsak dan pozorno poglejte deklaracijo na vaši hrani.

Čisti plankton iz arkitčnih vod JBL PlanktoPur
JBL PlanktoPur

Temperatura vode in morja je okrog 5 °C. Polarni medvedi plezajo na ledene plošče, kiti prihajajo na vodno površino. Oboji so tam iz istega razloga – ujeti želijo plankton, ki se pojavlja v velikih količinah v poletnih mesecih. Sicer izredno čisto voda je zaradi malih planktonskih organizmov zamegljena. Končno čas, ko lahko polovimo JBL PlanktoPur. Dejstvo je, da vse ribe, tudi prehranski specialisti, živijo v okolju, kjer se nahaja plankton. JBL je sedaj iznašel način kako ohraniti čisti arktični plankton svež in dolgo obstojen. Akvaristi imajo tako prvikrat priložnost hraniti akvarijske ribe s sveže ulovljenim planktonom.

Na voljo sta dve velikosti; S s planktonom velikosti 0.2 – 0.5mm in M velikosti 2mm.

brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina ne velja za akvarije, terarije, večje omarice in artikle v akciji.