Profesionalna hrana za KOI krape
Linija probiotičnih hran Saki-Hikari je namenjena doseganju najvišjih rezultatov. Visoko kakovostne sestavine in dodani probiotiki zagotavljajo zdrave in vitalne ribe, gojitelju pa omogočajo maksimalen izkoristek njihovega potenciala. Lahko prebavljive sestavine zmanjšajo obremenitev filtracije, kvaliteta vode pa je izboljšana.
- s kalčki in drugimi, lahko prebavljivimi sestavinami optimalno prebavo tudi pri nižjih temperaturah vode
- potrebam rib prilagojen izbor in razmerje sestavin zagotavljata optimalno prebavo ter minimalno obremenitev vode
- z dodanimi probiotiki, ki povečajo izkoristek prebave ter pospešijo rast pri enaki količini hrane
- pazljivo izbrani rastlinske in živalske beljakovine opazno izboljšajo rast in razvoj mišičnega tkiva, kar vpliva na obliko telesa
- koža pridobi brilijanten lesk, brez negativnih učinkov na bela območja (Shiroji)
z dodanimi probiotiki*
v obliki plavajočih peletov
primerna za hranjenje pri nižjih temperaturah
izboljša barvo rib
enostavno prebavljiva
* več o vplivu probiotikov na zdravje in imunski sistem rib si lahko preberete na blogu.
Priporočila za hranjenje
S Saki-Hikari MultiSeason hranimo pri temperaturi vode nad 8 °C. Pri višjih temperaturah (nad 20°C) priporočamo uporabo Saki-Hikari Balance, ki vsebuje pri višjih temperaturah lažje prebavljive sestavine. Hranite v količinah, ki jih ribe v nekaj minutah pojedo, število hranjenj pa prilagodite temperaturi vode (nad 20 °C priporočamo 2 do 4 krat dnevno, med 12 °C in 18 °C 1 do 2 krat dnevno, med 8 in 12°C pa enkrat dnevno oziroma hranjenje prilagodite aktivnosti rib).
Za doseganje optimalnih rezultatov hranite le s hranami Saki-Hikari. Pri mešanju s hranami brez probiotikov, se skupni pozitivni učinki hran Saki-Hikari zmanjšajo.
Pakiranje
2 kg
5 kg
Velikost peletov:
M (4 – 5,5 mm)
L (7,5 – 8,5 mm)
Analiza: Beljakovine 40%, maščobe 9%, vlaknine 1%, vlaga 10%, pepel 17%